петък, 30 март 2012 г.

MOST IMPORTANT THINGS!

Положението е следното:
интерес няма. 
има желание за conversation.
и то само отвреме навреме. 
обаче не по моя часовник.
има други most important things.
мноого по-important.
a е почти 10, началото на пролетта.
и аз още спя.
и в двата смисъла.
още по-лошо: полу-будна съм,
полу-заспала.
щотото още виждам някви призраци.
дето имат most important things to do .
a aз се опитвам да уловя.
но те все бягат...
към most important things.
извода е следният:
като не си от "елита"
демек-most important thing
си стой на гъза.
или си бий шута.
вместо да се излагаш.
друг извод:
в следствие на полу-сънието
се стига до употреба на чуждоземни думи.
както и на стил на писане
типичен за други блогъри.
демек 
иди разбери! 
ама май започнах да го "чувствам"

На М. дето сигурно още спи:
не се стряскай
не съм изчаткала повече от вчера 
или онзи ден.
пак съм си аз.
до после.

на ДРУГИТЕ и МЕН:
скоро ще пиша за ПСИХО
-анализата.
щот направо ме сърбят пръстите да
си разнищя душичката.

Ако не забравя преди това.
Лек ден и приятно дремене

4 коментара:

  1. Познато, много... Но така и не разбрах как става това просто да си седнеш на д-то и да не се тикаш там, където не те искат. Май само се отказваш от това да бъдеш най-важна и се надяваш просто да си поне малко... важна.

    ОтговорИзтриване
  2. Ами аз не мисля точно така. Според мен стигнеш ли до фазата да се чувстваш МАЛО-важна, значи е дошло време да продължиш напред, макар и сама. Естествено има и фази в отношенията на двама души, в който може да се достигне до безразличие или пренасищане и тогава човек естествено може и трябва да си даде време, но в случая нямах предвид това. Според мен, ако един мъж се държи с теб така сякаш си му все една, ако не се интересува от твоя живот и мечти, и особено ако по някакъв начин те нагрубява, то просто НЕ Е ТОЙ. Sorry....
    И в такива моменти и да се обясняваш и да се опитваш да впечатляваш просто смисъл няма. Най-много да получиш вниманието му, когато има нужда да си изчетка его-то, но скоро след това ще започне пак старата история.
    Мисля просто, че трябва да се ценим повече. А колкото до горните редове-преживявала съм го. За жалост неведнъж и затова мога да кажа, че е безсмислено. А добрата новина е-винаги идва друг! ;) Дори и в момента да вярваш, че няма шанс да се влюбиш отново.
    И ако имаш/имаме късмет следващия път ще бъде различно :)
    Оле пак се олях!:Д

    ОтговорИзтриване
  3. Ами и аз не мисля, че при такава ситуация трябва да търпиш този човек, но опитът ми е съвсем различен. Разумът рядко надделява, особено ако двамата сте имали минало и всичко, което искаш е то да се върне и още обичаш човекът, независимо че не го заслужава.
    А основно това, че идва друг - наистина идва, и втори, и трети дори. Но дори и да срещнеш по-добър човек, това не ти гарантира, че ще влюбиш. Аз поне не можах.

    ОтговорИзтриване
  4. Знам какво имаш предвид. Аз самата понякога се потдавам на чувствата си и в повечето случаи съжалявам, когато видя от другата страна стена от апатия. Защото в крайна сметка това, че АЗ имам чувства към някого не значи, че той трябва да ги споделя. Дори и да го е правил някога. Както хората, така и интересите се променят. Или просто се появяват нови. А да "гоним" някого и да го бомбандираме с "любовта си" е безсмислено, когато същият този очевидно е НЕзаинтересован. Просто трябва да приемем, че няма чувства от другата страна и да продължим напред. В противен случай не само човека отсреща в даден момент губи дори уважението си към нас, а още по-лошо- НИЕ САМИТЕ спираме да се уважаваме и се превръщаме в досадници. Но знам... По-лесно казано, отколкото доказано...

    ОтговорИзтриване