четвъртък, 28 ноември 2013 г.

Поредният път, в който изпитвам огорчение от нечии думи и желание да си го излея тук. Поредният път, в който вътрешните ми спирачки и гордост няма да позволят да го направя. Поредният път, в който се питам, абе толкова ли съм зла наистина? Поредното "мога ли да се променя" и всъщност искам ли??? Поредният shit, който ще мине, който ще забравя и ще простя. Поредният shit, който ме кара да се отричам от себе си и да се съмнявам. Поредната наранена гордост, решила да си отмъщава.

2 коментара:

  1. Със сигурност не си толкова зла, колкото си смяташ, че си. Просто явно си попаднала на неподходящото място с неподходящите хора. И въпреки наранената гордост, и нещата, които отричаме, времето лекува всичко.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, да! Зная(както и те), че не съм лоша . Очевидно обаче ще трябва да "шлифовам" поведението си, защото очевидно съм по-груба от желаното. А колкото до нашата гордост- тя "уж ни качва на пиедестал, а всъщност ни принизява" и когато се стигне до сблъсък на едно Его с друго, се почва с ваденето на мръсните ризи, които "уж" сме акцептирали на гърба на другия. Както и да е, взех си поука :)

      Изтриване